Cum sa facem bani?

image

Foarte putini oameni nu se gandesc la asta. Insa cei mai multi o fac. Si o fac pentru ca salariile sunt asa cum sunt, preturile sunt mari, si fiecare in parte isi stie nevoile.

Insa a face bani nu este usor. Daca ar fi usor toti oameni ar avea bani, multi bani.
Foarte multi sfatuitori online ne invata sa facem economie. Cu siguranta ca daca vom cheltui aiurea nu vom avea niciodata suficient. Insa de multe ori nu avem de unde sa mai economisim.
De aceea singura solutie ramane un venit extra. Spre exemplu eu scriu mult pe diverse site si castig ceva din reclame. Altii vand pe olx bunurile pe care nu le mai folosesc. Alti muncesc la un al doilea job. Si fiecare in parte se zbate cum poate.
Ceea ce trebuie sa intelegem este ca de bani avem nevoie din ce in ce mai mult, si daca nu avem ocazia sa plecam la munca afara, sau sa se facem o afacere profitabila, va trebui sa gasim o strategie. Nu va fi usor. Cine sfatuieste pe altii spunendu-le ca: “daca vrei se poate” minte.
Sa faci bani este mult mai greu decat pare. Nu este ca si cand te-ai chinui sa ridici un sac greu, ci ca si cand ai vrea sa ridici un camion. Asta insa nu trebuie sa descurajeze. Nu este imposibil, doar foarte greu.
Si inca ceva. Nu exista o strategie care sa functioneze pentru toti oamenii. Aici gresesc multi. Ei merg pe ideea ca daca Gigel a reusit, copiind pe Gigel vor reusi si ei. Dar nu reusesc.
Avem gandiri diferite. Talente difetite. Trupuri si minti difetite. Medii sociale diferite. Si nu in ultimul rand probleme si cheltuieli diferite. De aceea pentru fiecare in parte solutia este diferita. Trebuie sa o cautam personal.

Advertisements
This entry was posted in bani, social and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s