De ce iti speli rufele in public?

Reclama

Nu vad alta explicatie decat faptul ca vrei ca lumea sa te aibe in prim plan. Sa te cunoasca, sa auda de tine. Pentru ca in psihologia sociala reclama pozitiva sau negativa tot reclama este, si indiferent de motivul pentru ca esti in centrul atentiei lumea va sti de tine, nu vei fi un anonim.

Insa in mod normal tocmai anonimatul este de dorit nu reclama, pentru ca orice om normal trebuie sa traiasca in familie, cu un cerc de prieteni si atat. 

Omul are nevoie de afectiune, el trebuie sa ofere si sa primeasca, este o nevoie umana de baza; doar ca aceasta afectiune nu poate fi oferita unui numar prea mare de persoane, de aceea cercul trebuie limitat la cateva. Cate? Depinde de la om la om, dar in nici un caz nu vorbim de sute, ci zeci iar in unele cazuri unitati.

De aceea oamenii care vor sa fie cunoscuti de cat mai multa lume, si fie ca reusesc sau nu, ei nu vor fi niciodata fericiti sau multumiti. Fie ca isi spala rufele in public din teribilism prostesc, fie in incercarea de a fi vazuti ca vedete (ceea ce este o greseala), fie …. pentru a cunoaste alti oameni desi miscarea aceasta este intr-un singur sens.

Advertisements
This entry was posted in ganduri, social and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s