Ce este viata si lumea noastra?

Multi au incercat sa raspunda, sa ofere un motiv al existentei si un posibil raspuns la “mai este ceva dupa moarte“. Insa nu a gasit nimeni raspunsul corect, doar posibilitati nedovedite, sau mai bine zis fara putinta de a fi dovedite.

Multe religii sustin viata eterna, acest lucru este insusi sufletul religiei, desi oamenii de stiinta sunt sceptici, cu toate ca si ei ar vrea sa fie adevarat.

Nu se poate sa nu iti doresti nemurirea, poate o dezamagire profunda, insa a dori si a si fi adevarat sunt doua lucruri diferite.

As dori sa cunosc si sa discut cu un teolog sau lider religios care sa imi aduca argumente solide prin care sa ajung sa cred in existenta vietii dupa moarte, dar vreau argumente ce au logica si pot fi oarecum verificate. Nu stiu daca exista cineva care sa poata face asta, eu imi doresc totusi.

Stiu ca exista sanse mici ca un teolog sa poata imbina teologia cu stiinta, sa nu fie genul care sustine ca el stie totul si ca este ca el, ca religia lui este unica, cu astfel de oameni nu poti comunica.

Daca totusi exista cineva conform ctiteriilor msi sus enuntate si doreste sa isi faca timp il rog sa ma contacteze in rubrica de comentarii.

Vom gasi timp prntru o discutie  desi acum sunt in Anglia.

Subiectul discutiei trebuie sa fie cel din titlu la care se adauga viata vesnica, posibilitatea existentei ei  si masura in care poate avea un om sau toti oamenii acces la ea.

Advertisements
This entry was posted in ganduri and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s